CABOT TRANSFER PRICING |
119
home,page,page-id-119,page-template-default,ajax_updown_fade,page_not_loaded

 • Grup local, grup international - obligatii similare

  Grup local, grup international - obligatii similare

  Cabot Transfer Pricing asista societatile in documentarea preturilor practicate cu afiliatii lor, fie ei locali sau internationali

 • Afaceri mari - riscuri mari

  Afaceri mari - riscuri mari

  Echipa noastra identifica riscurile asociate preturilor de transfer si recomanda tratamentul fiscal pentru evitarea lor

 • Verificarea preturilor de transfer

  Verificarea preturilor de transfer

  Pregatirea unui dosar de preturi de transfer vine la pachet cu sustinerea dosarului la inspectia fiscala

 • Asistenta in etape

  Asistenta in etape

  Asistenta la control si post–control este realizata in colaborare cu casa de avocatura BIRIS GORAN.

Cabot Transfer Pricing este una dintre cele mai vechi firme de consultanta in domeniul preturilor de transfer din Romania, fiind implicata in proiecte de preturi de transfer pentru mai mult de 100 de societati romane si straine. Echipa Cabot Transfer Pricing in colaborare cu firma de avocatura Biris Goran acorda o importanta majora masurilor anti-BEPS, prevederilor mentionate de Directiva ATAD (Anti Tax Avoidance Directive), recomandarilor OCDE in materie de preturi de transfer, prevederilor locale ale preturilor de transfer (Ordinele 442/2016 si 222/2008), precum si practicii locale de preturi de transfer.  Astfel, acordam asistenta multidisciplinara in toate aspectele fiscale ale tranzactiilor intra-grup. Avand in vedere mediul de afaceri din Romania, consultanta privind preturile de transfer este deosebit de importanta pentru desfasurarea cu succes a operatiunilor in cadrul grupurilor de companii.  

Practica noastra de preturi de transfer in colaborare cu Biris Goran este axata atat pe redactarea si pregatirea documentatiei de preturi de transfer cat si pe minimizarea dublei impozitari si pe implementarea unei metodologii de preturi de transfer care sa poata fi sustinuta in eventualitatea unui control fiscal.  Practica noastra include, de asemenea, asistenta clientilor in timpul inspectiilor fiscale si in ceea ce priveste solutionarea disputelor cu autoritatile fiscale in orice etapa se afla acestea (nivel administrativ, instanta).