Din 2011 până în prezent, Cabot Transfer Pricing a acordat asistență privind prețurile de transfer pentru mai mult de 150 de societăți și grupuri locale și internaționale.

Cabot Transfer Pricing este membra a Camerei Consultanților Fiscali (CCF), iar din echipa noastră fac parte studenți sau absolvenți ai CECCAR, CCF și ANEVAR cu experiența de lucru în Big4 și Ministerul de Finanțe (Direcția Generală de Administrare a Marilor Contribuabili).

Cele mai recente proiecte ale echipei noastre includ:

Asistență continuă (pregătirea dosarului de prețuri de transfer, actualizarea acestuia, identificarea riscurilor privind preturilor de transfer) pentru Gealan România, unul dintre cei mai importanți jucători pe piața de profile PVC din România.

Pregătirea dosarelor de prețuri de transfer, realizarea analizei de risc și asistenta la control pentru Romcarbon, Greentech și Greenfiber, societăți importante de pe piața de reciclare a plasticului din România.

Pregătirea dosarului de prețuri de transfer pentru Ana Imep, societate membră a grupului Ana Holding. Pregătirea dosarului de prețuri de transfer a fost o cerință specială din partea investitorului japonez Nidec, înainte de preluarea fabricii Ana Imep.

Pregătirea dosarului de prețuri de transfer pentru Anvis Rom, Satu Mare, parte din grupul Sumitomo Riko – cu operațiuni în domeniul auto.

Pregătirea dosarelor de prețuri de transfer pentru societățile Minmental, North Star Shipping înainte de preluarea acestora de către grupul American ADM, cu operațiuni în domeniul agricol.

Pregătirea dosarelor de prețuri de transfer pentru societățile ADM Trading și ADM Logistic (anterior Alfred Toepfer).

Pregătirea dosarului de prețuri de transfer pentru UAMT, Oradea un producător important de piese auto.

Asistența continuă în domeniul prețurilor de transfer pentru Helmers Romania, filiala unui grup olandez cu operațiuni în domeniul echipării de nave.

Pregătirea politicii de prețuri de transfer pentru grupul Banat Bun, un grup de societăți active în producția și comercializarea de produse alimentare.

Asistența privind prețurile de transfer pentru societatea Transbitum, un producător important de bitum.

Asistența privind prețurile de transfer pentru societatea Tinmar Ind, unul dintre cei mai importanți traderi de energie din România.

Asistența continua privind prețurile de transfer către Net Connect, un important prestator de servicii de telecomunicații / voce.

Asistența la întocmirea dosarului prețurilor de transfer și la controlul fiscal pentru societatea Meat Pack Industries, un important procesator de carne din grupul Belgian Chevideco.

Asistenta la întocmirea dosarului prețurilor de transfer și la controlul fiscal pentru societățile Global E Business Operations Centre si HP România din grupul HP.

Cel mai recent proiect în cadrul căruia Cabot Trasfer Pricing a furnizat sau furnizează servicii de asistență la inițierea procedurii MAP este pentru o societate dintr-un grup olandez cu activități de transport, ale cărui profituri locale au fost ajustate în relație cu o serie de tranzacții intra-grup cu o societate afiliată din Slovenia.