Din 2011 pana in prezent, Cabot Transfer Pricing a acordat asistenta privind preturile de transfer pentru mai mult de 150 de societati si grupuri locale si internationale.

Cabot Transfer Pricing este membra a Camerei Consultantilor Fiscali (CCF), iar din echipa noastra fac parte studenti sau absolventi ai CECCAR, CCF si ANEVAR cu experienta de lucru in Big4 si Ministerul de Finante (Directia Generala de Administrare a Marilor Contribuabili).

Cele mai recente proiecte ale echipei noastre includ:

Asistenta continua (pregatirea dosarului de preturi de transfer, actualizarea acestuia, identificarea riscurilor privind preturilor de transfer) pentru Gealan Romania, unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata de profile PVC din Romania.

Pregatirea dosarelor de preturi de transfer, realizarea analizei de risc si asistenta la control pentru Romcarbon, Greentech si Greenfiber, societati importante de pe piata de reciclare a plasticului din Romania.

Pregatirea dosarului de preturi de transfer pentru Ana Imep, societate membra a grupului Ana Holding. Pregatirea dosarului de preturi de transfer a fost o cerinta speciala din partea investitorului japonez Nidec, inainte de preluarea fabricii Ana Imep.

Pregatirea dosarului de preturi de transfer pentru Anvis Rom, Satu Mare, parte din grupul Sumitomo Riko – cu operatiuni in domeniul auto.

Pregatirea dosarelor de preturi de transfer pentru societatile Minmental, North Star Shipping inainte de preluarea acestora de catre grupul American ADM, cu operatiuni in domeniul agricol.

Pregatirea dosarelor de preturi de transfer pentru societatile ADM Trading si ADM Logistic (anterior Alfred Toepfer).

Pregatirea dosarului de preturi de transfer pentru UAMT, Oradea un producator important de piese auto.

Asistenta continua in domeniul preturilor de transfer pentru Helmers Romania, filiala unui grup olandez cu operatiuni in domeniul echiparii de nave.

Pregatirea policitii de preturi de transfer pentru grupul Banat Bun, un grup de societati active in productia si comercializarea de produse alimentare.

Asistenta privind preturile de transfer pentru societatea Transbitum, un producator important de bitum.

Asistenta privind preturile de transfer pentru societatea Tinmar Ind, unul dintre cei mai importanti traderi de energie din Romania.

Asistenta continua privind preturile de transfer catre Net Connect, un important prestator de servicii de telecomunicatii / voce.

Asistenta la intocmirea dosarului preturilor de transfer si la controlul fiscal pentru societatea Meat Pack Industries, un important procesator de carne din grupul Belgian Chevideco.

Asistenta la intocmirea dosarului preturilor de transfer si la controlul fiscal pentru societatile Global E Business Operations Centre si HP Romania din grupul HP.

Cel mai recent proiect in cadrul caruia Cabot Trasfer Pricing a furnizat sau furnizeaza servicii de asistenta la initierea procedurii MAP este pentru o societate dintr-un grup olandez cu activitati de transport, ale carui profituri locale au fost ajustate in relatie cu o serie de tranzactii intra-grup cu o societate afiliata din Slovenia.