Cabot Transfer Pricing

Cristina SăulescuPartener Taxe & Prețuri de transfer

cabot-team-cristina
Calificări
  • Membru al Camerei Consultanților Fiscali (2009)
Educație
  • Facultatea de Științe Economice, Universitatea de Vest Timișoara, 2001
Carieră
  • Tax & Transfer Pricing Partner, Cabot București – prezent
  • Director, Head of Accounting and Tax, Baker Tilly România (Ianuarie – Noiembrie 2021)
  • Coordonator Regional al Serviciilor de Prețuri de Transfer pentru Europa de Sud-Est, Baker Tilly South East Europe (2017 – Noiembrie 2021)
  • Tax &TP Manager PKF Finconta, București (2009 – 2017)
  • Inspector, Ministerul Finanțelor Publice, Direcția Generală de Administrare Mari Contribuabili, 2002 – 2009

Cristina Săulescu, Partener Cabot Transfer Pricing, activează în această profesie de peste 20 de ani, atât în sectorul public cât și în cel privat din România. Cristina este licențiat în economie al Universității de Vest din Timișoara si este membru al Camerei Consultanților Fiscali din România, de peste 14 ani.

Înainte de a începe cariera de consultant fiscal în mediul privat, Cristina a lucrat ca inspector principal în cadrul Direcției Generale de Administrare Mari Contribuabili, Activitatea de Inspecție Fiscală, și în paralel a avut calitatea de lector la diverse cursuri în domeniul fiscalității. În cadrul Direcției Generale de Administrare Mari Contribuabili, Cristina a participat la inspecții fiscale generale, dar și rambursări de TVA la marii contribuabili și a făcut parte din echipe mixte care au realizat investigații financiar-fiscale.

Experiența de peste 15 ani în sectorul privat constă într-o plajă largă de coordonare și dezvoltare de servicii de consultanță fiscală, contabilitate, asistență de specialitate pe proiecte de fuziuni și achiziții, conformitate fiscală, consultanță pe problematicile prețurilor de transfer atât la nivel național, cât și regional.

Nu în ultimul rând, Cristina a scris mai multe articole pe teme fiscale, și are o amplă experiență ca lector și trainer susținând în decursul carierei sale o serie de conferințe și ateliere pe diverse teme din domeniul impozitării naționale și internaționale dar și al prețurilor de transfer.

Cere ofertă