Cabot Transfer Pricing

Alina Andrei @ CFO Conference Timișoara 2023

Alina Andrei @ CFO Conference Timișoara 2023
  • 1 noiembrie 2023
  • Iulius Congress Hall, Timișoara

Impactul evenimentelor din ultimii ani asupra mediului economic și asupra business-urilor nu este ușor de gestionat. Blocajele de la nivel de supply chain, costurile ridicate, inflația, creșterea dobânzilor – toate sunt aspecte pe care un CFO trebuie să le gestioneze, fără a uita, însă, obiectivele de creștere pe termen lung ale companiei, nevoile business-ului, evoluția pieței, schimbarea așteptărilor clienților și angajaților.

Cum reușesc directorii financiari să crească reziliența companiilor, să navigheze într-un mediu volatil, păstrându-și ochii la viitor și la ce reprezintă acesta pentru departamentele financiare și business: tehnologii noi, decizii data-driven, schimbarea setului de skill-uri necesar pentru angajați, conformarea la normele ESG, etc.?

Ediția de la Timișoara a evenimentului CFO Conference va aduce împreună lideri financiari pentru discuții, schimb de idei și studii de caz. Vă așteptăm pe 1 noiembrie 2023 la Timișoara, la Iulius Congress Hall.

Cabot Transfer Pricing este partener al evenimentului CFO Conference 2023, iar Alina Andrei, Partener Cabot Transfer Pricing, este Speaker al acestui eveniment.

 

Eveniment propagat de BusinessMark.ro