Cabot Transfer Pricing

CABOT @ CFO Conference Iași – 10 iunie 2024

CABOT @ CFO Conference Iași – 10 iunie 2024
  • 10 iunie 2024
  • Palas Iași Congress Hall

Traversăm o perioadă cu provocări generate de contextul macroeconomic și de volatilitate, în care dinamica anuală a economiei a încetinit, ratele inflației sunt ridicate, costurile de finanțare și ratele dobânzilor sunt în continuare crescute.

Toate acestea sunt aspecte pe care un CFO trebuie să le gestioneze, susținând organizațiilor să se adapteze rapid la condițiile în schimbare, urmărind obiectivele de dezvoltare ale organizației, nevoile business-ului, evoluția pieței, schimbarea așteptărilor clienților și angajaților. Cum reușesc directorii financiari să conducă compania în perioade de incertitudine și să mențină stabilitatea, să navigheze într-un mediu volatil, păstrându-și ochii la viitor și la ce reprezintă acesta pentru departamentele financiare și business: tehnologii noi & AI, decizii data-driven, schimbarea setului de skill-uri necesar pentru angajați, conformarea la normele ESG, etc.?

Aflat la cea de-a 2-a ediție organizată la Iași, evenimentul CFO Conference va aduce împreună lideri financiari pentru discuții, schimb de idei și studii de caz.

Vă așteptăm pe 10 iunie 2024, la Palas Iași Congress Hall.

 

Eveniment propagat de BusinessMark.ro