Cabot Transfer Pricing

Cristina Săulescu @ CFO Conference Iași, 13 iunie 2023

Cristina Săulescu @ CFO Conference Iași, 13 June 2023
  • 13 iunie 2023
  • Palas Congress Hall, Iași

Impactul evenimentelor din ultimii ani asupra mediului economic și asupra business-urilor nu este ușor de gestionat. Blocajele de la nivel de supply chain, costurile ridicate, inflația, creșterea dobânzilor – toate sunt aspecte pe care un CFO trebuie să le gestioneze fără a uita, însă, obiectivele de creștere pe termen lung ale companiei, nevoile business-ului, evoluția pieței, schimbarea așteptărilor clienților și angajaților. Cum reușesc directorii financiari să crească reziliența companiilor, să navigheze într-un mediu volatil, păstrându-și ochii la viitor și la ce reprezintă acesta pentru departamentele financiare și business: tehnologii noi, decizii data-driven, schimbarea setului de skill-uri necesar pentru angajați, conformarea la normele ESG, etc.

În cadrul evenimentului se vor prezenta și analiza, totodată, tendințe legislative și fiscale la nivel internațional, principalele modificări și reglementări ale Codului Fiscal și Codului de Procedură Fiscală și provocările fiscale ale anului 2023.

Ediția de la Iași a evenimentului CFO Conference va aduce împreună lideri financiari pentru discuții, schimb de idei și studii de caz. Vă așteptăm pe 13 iunie 2023 la Iași, la Palas Congress Hall.

Cristina Săulescu, Partener Cabot Transfer Pricing are o îndelungată experiența în sectorul privat, experiență ce constă într-o plajă largă de coordonare și dezvoltare de servicii de contabilitate, asistență de specialitate pe proiecte de fuziuni și achiziții, conformitate și asistență fiscală, consultanță pe problematicile prețurilor de transfer atât la nivel național, cât și regional, din care 10 ani în poziție de manageriat. Cristina a lucrat și în sectorul public pentru o perioadă de 7 ani ca inspector fiscal al Agenției Naționale de Administrare Fiscală, Direcția Generală de Administrare a Marilor Contribuabili, Activitatea de Inspecție Fiscală.

Eveniment propagat de BusinessMark.ro:
https://business-mark.ro/event/cfo-conference-iasi-2023/

 

SHARE[addtoany]
2023-6-132023-6-13Europe/Bucharest Cristina Săulescu @ CFO Conference Iași, 13 iunie 2023 Impactul evenimentelor din ultimii ani asupra mediului economic și asupra business-urilor nu este ușor de gestionat Palas Congress Hall, Iași
save event to calendar
past event
0