Cabot

Cristina Săulescu @ Financial Outcome. Închiderea anului financiar 2022 și noutăți fiscale pentru 2023 12 Decembrie 2022

Cristina Săulescu @ Financial Outcome
  • 12 decembrie 2022
  • Radisson Blu Hotel & online

12 Decembrie 2022, la Financial Outcome. Închiderea anului financiar 2022 și noutăți fiscale pentru 2023, ne vorbește Cristina Săulescu, Partener, Cabot Transfer Pricing.

Cine este Cristina Săulescu:

  •  Experiența în sectorul privat constă într-o plajă largă de coordonare și dezvoltare de servicii de contabilitate, asistență de specialitate pe proiecte de fuziuni și achiziții, conformitate și asistență fiscală, consultanță pe problematicile prețurilor de transfer atât la nivel național, cât și regional, din care 10 ani în poziție de manageriat.
  •  Cristina a lucrat și în sectorul public pentru o perioadă de 7 ani ca inspector fiscal al Agenției Naționale de Administrare Fiscală, Direcția Generală de Administrare a Marilor Contribuabili, Activitatea de Inspecție Fiscală.
  •  Nu în ultimul rând, Cristina are o amplă experiență ca lector și trainer și a susținut mai multe conferințe și ateliere pe diverse teme din domeniul impozitării la nivel local și internațional și al prețurilor de transfer.

Evenimentul se va desfășura în format hibrid: in person, la Radisson Blu Hotel, cât și online.

 

Eveniment propagat de BusinessMark.ro