Cabot Transfer Pricing

Cabot Transfer Pricing contribuie cu succes la anularea unei decizii de impunere în valoare de 1,5 milioane de lei08 aprilie 2021

Alina Andrei

Cabot Transfer Pricing a asistat în calitate de expert-parte o societate dintr-un grup cu sediul în Franța, activ în sectorul prelucrării textilelor. Asistența a fost asigurată printr-un efort conjugat între Cabot Transfer Pricing și echipa specializată în litigii fiscale a unei importante case de avocatură locale. A rezultat obținerea anulării deciziei care impunea societății locale obligații fiscale suplimentare aferente ajustărilor de prețuri de transfer în valoare de peste 1,5 milioane Lei.

Alina Andrei, Partener Cabot Transfer Pricing, a formulat strategia și argumentația societății în favoarea eliminării din calculul indicatorilor de profitabilitate ai societății a cheltuielilor generate de ineficiența activității de producție, precum și a cheltuielilor cu angajații neproductivi (aflați în perioada de formare), cheltuieli care potrivit Ghidului OECD nu trebuie să fie transferate prin preț partenerului comercial. De asemenea, Alina Andrei a asigurat colaborarea permanentă cu reprezentanții societății și ai grupului din România și Franța privind aspectele tehnice legate de prețuri de transfer.

Sursa articol: piatafinanciara.ro

Alina Andrei

Partener Taxe & Prețuri de transfer

Contact

  • Bulevardul Aviatorilor, nr 47,
    Sector 1, Bucuresti, 011853
  • +40 727 713 486

Cere ofertă