Cabot Transfer Pricing

Alina Andrei @ CFO Conference 15 mai 2023 – Cluj-Napoca

Alina Andrei @ CFO Conference <br>May 15, 2023 - Cluj-Napoca
  • 15 mai 2023
  • Grand Hotel Italia, Cluj-Napoca

Impactul evenimentelor din ultimii ani asupra mediului economic și asupra business-urilor nu este ușor de gestionat. Blocajele de la nivel de supply chain, costurile ridicate, inflația, creșterea dobânzilor – toate sunt aspecte pe care un CFO trebuie să le gestioneze fără a uita, însă, obiectivele de creștere pe termen lung ale companiei, nevoile business-ului, evoluția pieței, schimbarea așteptărilor clienților și angajaților. Cum reușesc directorii financiari să crească reziliența companiilor, să navigheze într-un mediu volatil, păstrându-și ochii la viitor și la ce reprezintă acesta pentru departamentele financiare și business: tehnologii noi, decizii data-driven, schimbarea setului de skill-uri necesar pentru angajați, conformarea la normele ESG, etc.?

În cadrul evenimentului vor fi prezentate și analizate, totodată, tendințe legislative și fiscale la nivel internațional, principalele modificări și reglementări ale Codului Fiscal și Codului de Procedură Fiscală și provocările fiscale ale anului 2023.

Ediția de la Cluj-Napoca a evenimentului CFO Conference va aduce împreună lideri financiari pentru discuții, schimb de idei și studii de caz. Vă așteptăm pe 15 mai 2023 la Cluj-Napoca, la Grand Hotel Italia.

Organizatorul evenimentului – BusinessMark