Cabot Transfer Pricing

Oamenii care contează: Marian Ciobanu21 iulie 2023

Oamenii care contează: Marian Ciobanu

Se spune că oamenii nu se schimbă, ci doar devin din ce în ce mai tare ceea ce sunt de fapt, iar Marian este exemplul care confirmă teza. Singurul lucru care s-a schimbat în ceea ce îl privește – de când îl știm – este calitatea și rapiditatea cu care rezolvă problemele clienților CABOT, soluțiile creative și de perspectivă cu care își pune în valoare expertiza profesională acumulată în cei cinci ani de când lucrăm cot la cot, zi de zi.

Ceea ce nu s-a schimbat la Marian însă sunt exact cele mai importante lucruri pe care le prețuim la el – faptul că este un coleg de nădejde, oricând gata să ajute, să explice, să sprijine pe oricare dintre noi. Faptul că nu doar s-a integrat echipei, dar și contribuie la coeziunea și stabilitatea acesteia. Faptul că are valori frumoase precum familia și onoarea. Faptul că înțelege exact că dincolo de brand, de firmă și de profesionalism, calitatea de om este ceea ce face diferența.

Îl sărbătorim pe Marian astăzi la cel de-al cincilea an de când face parte din echipa CABOT, și, mai ales, de când noi toți ne gândim la el ca la un prieten.


Marian este manager în cadrul CABOT Transfer Pricing, după ce anterior s-a alăturat companiei ca junior. Marian are experiență anterioară în cadrul unei companii românești de consultanță fiscală și contabilitate.

Marian este absolvent al programului de master în Științe Penale și al programului de licență al Facultății de Drept din cadrul Universității Româno-Americane din București, și a asistat cu succes la pregătirea dosarelor de prețuri de transfer, precum și pe parcursul inspecțiilor fiscale, companii din domenii variate – energie, construcții, imobiliare, financiar, IT, producție auto, procesare în sistem lohn.

Alina Andrei

Partener Taxe & Prețuri de transfer

Contact

  • Bulevardul Aviatorilor, nr 47,
    Sector 1, Bucuresti, 011853
  • +40 727 713 486

Cere ofertă