Cabot Transfer Pricing

CABOT @ Tax Eu Forum 202318 februarie 2023

Seminarul Cabot Transfer Pricing la Tax EU Forum a fost un real succes, lucru pentru care mulțumim organizatorilor Evensys și participanților la eveniment! 9 și 10 ianuarie 2023 au fost două zile pline de discuții intense și relevante despre starea legislației fiscale atât la nivelul României cât și la nivel european, două zile în care profesioniștii în fiscalitate au schimbat informații și soluții valoroase.

Ne-a bucurat mult interesul participanților la seminarul Cabot Transfer Pricing – by the way, am avut sală plină! – pentru paleta completă de subiecte abordate – contextul internațional de impozitare și prețurile de transfer, modificările fiscale aplicabile în 2023 – SAF-T, e-Transport, e-Factura, regimul fiscal al micro-întreprinderilor, noul sistem al deducerilor salariale. Am răspuns întrebărilor care au vizat depunerea Raportului de țară, analiza prețurilor de transfer în contextul noutăților fiscale ale anului 2023, și am remarcat un interes deosebit al participanților pentru regimul beneficiilor salariale și impozitarea acestora.

Expertiza Cabot Transfer Pricing cu privire la legislația europeană deja implementată sau viitoare a adus lumină în mai multe instanțe – acolo unde întrebările vizau previziunile legislative, iar experiența directă la clienții noștri în cadrul controalelor fiscale unde am asistat pe parcursul timpului și-a spus decisiv cuvântul. Am prezentat în echipă – Alina Andrei și Cristina Săulescu – Parteneri Cabot Transfer Pricing și am răspuns sesiunii de întrebari tot în echipă, alături de colegul nostru Marian-Victor Ciobanu.

Alina Andrei

Partener Taxe & Prețuri de transfer

Cristina Săulescu

Partener Taxe & Prețuri de transfer

Contact

  • Bulevardul Aviatorilor, nr 47,
    Sector 1, Bucuresti, 011853
  • +40 727 713 486

Cere ofertă